VRIJKOMENDE LIJFRENTE- OF PENSIOENVERZEKERING

Bel ons op 088-1600410 en wij helpen u direct

Expirerende lijfrente

Heeft u een pensioen- of lijfrentepolis die binnenkort vrijkomt? Dan wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijke uitkering voor uw vrijkomende kapitaal. Voor u is dit waarschijnlijk allemaal nieuw, maar wij doen niet anders. Wij kennen de markt en de aanbieders door en door en regelen een zo hoog mogelijke uitkering voor u. Daarbij houden wij rekening met uw persoonlijke omstandigheden. Hierbij ontzorgen wij u volledig. Honderden tevreden klanten gingen u voor. Bekijk de laatste reviews van onze klanten op onafhankelijk reviewplatform Advieskeuze (Consumentenbond).

Waarom vergelijken?

Verzekeraars en banken hanteren verschillende tarieven, waardoor vergelijken loont. Uit ervaring blijkt dat de verschillen kunnen oplopen tot meer dan 10%. Fonteijn & Jacobson kent de verschillende aanbieders in de markt en heeft veel ervaring met het vergelijken van hun producten. We kijken hierbij niet alleen naar een zo hoog mogelijke uitkering, maar ook naar de fiscale mogelijkheden en uw persoonlijke omstandigheden. Onze medewerkers zijn academisch geschoolde specialisten met langjarige ervaring op het gebied van financiële dienstverlening en advisering.

Laten ingaan of uitstellen?

U heeft een lijfrente- of pensioenverzekering die binnenkort tot uitkering komt. U moet hier iets mee doen: de uitkeringen in laten gaan óf de uitkeringen nog even uitstellen. De rente is op dit moment historisch laag. Dit betekent dat lijfrente uitkeringen op dit moment ook laag zijn. Het kan daarom interessant zijn om de uitkeringen nog even uit te stellen.

Schenken van lijfrente uitkeringen

Heeft u al eens gedacht aan het schenken van de lijfrente uitkering? Bijvoorbeeld aan uw kinderen? Hiermee kunt u ervoor zorgen dat er minder belasting betaald hoeft te worden over de uitkeringen en helpt u direct uw kinderen. Veel van onze klanten vinden dit een interessante mogelijkheid.

Verzekeraar of bank?

Als u uw verzekering wilt uitstellen of de uitkeringen in wilt laten gaan dan kunt u terecht bij een verzekeraar of een bank. Beiden hebben voor- en nadelen. Als u kiest voor een bancair product dan kan het zijn dat u bepaalde fiscale voordelen verliest. Het is dus belangrijk om in uw specifieke geval te bekijken of een bancaire oplossing interessant is of dat toch beter voor een verzekeraar gekozen kan worden.

Vraag een vrijblijvend voorstel aan
Expirerende lijfrente

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Vraag een vrijblijvend voorstel aan

Contact

Onze contactgegevens

Fonteijn & Jacobson BV
Parkweg 23A
2271 AD Voorburg
Tel. 088-1600410
info@fonja.nl
Wij zijn ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12018311
Informatie over uw privacy

Fonteijn en Jacobson Pensioenadvies

Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvend voorstel