Beperk je verzuimkosten

Een collectieve zorgverzekering is voor bedrijven een belangrijk middel om verzuim tegen te gaan. Naast het premievoordeel van een collectieve zorgverzekering bieden verzekeraars namelijk extra services voor jouw medewerkers. Deze services zijn bedoeld om verzuim te voorkomen én om ervoor te zorgen dat een zieke medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk kan. Deze services bestaan bijvoorbeeld uit het verlenen van voorrang bij medische behandelingen, extra behandelingen voor fysiotherapie of vervoer van en naar het werk. De dienstverlening van zorgverzekeraars verschilt aanzienlijk, dus het is belangrijk om te kijken welke verzekering het best past bij jouw bedrijf.

Een praktijkvoorbeeld

Een medewerker van je bedrijf heeft zijn been geblesseerd tijdens het sporten en kan voorlopig niet naar zijn werk komen. Als werkgever ben je verplicht om zijn salaris door te betalen, terwijl hij niet kan werken. Met een collectieve zorgverzekering met de juiste services kan de medewerker met een taxi van en naar je bedrijf worden gebracht. Zo kan de medewerker toch aan het werk blijven. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van extra fysiotherapie behandelingen voor een sneller herstel. En de kosten hiervoor worden vergoed door de zorgverzekering van je medewerker. Dit bespaart je bedrijf veel geld.

Wij vinden de best passende zorgverzekering

Wij adviseren je graag over de best passende zorgverzekering met de juiste services voor jouw bedrijf. Wij kennen de verschillen tussen de producten en diensten van de verschillende verzekeraars en helpen je bij het maken van een goede keuze.

foto Gert

Collectieve zorgverzekering

Wil je meer informatie over een goede collectieve zorgverzekering? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact
Noor
Prettig gesprek gehad en kundig advies afgestemd op onze situatie. Wij raden de adviseur zeker aan!
Sergio
Zeer professioneel, deskundig en inlevend. Daarnaast fijne persoon in de omgang.
Gerard
Zinvol voor mij om te sparren met een expert, door zijn aanpak ook betaalbaar. Dank!