Wij adviseren je graag over de beste pensioenregeling voor jouw werknemers

Wij begeleiden bedrijven bij het invoeren of het wijzigen van een pensioenregeling voor hun medewerkers. We helpen om met het beschikbare budget een zo goed mogelijk pensioen voor jouw medewerkers te realiseren. In onze advisering kijken wij nadrukkelijk naar het gemak voor jou. Zodat je zo min mogelijk tijd aan pensioenen kwijt bent. En wij communiceren in gewoon Nederlands, zodat jij en jouw medewerkers het begrijpen.

Nieuw Pensioenakkoord

Je hebt in de media waarschijnlijk al gehoord dat er een nieuw Pensioenakkoord gesloten is. Het kabinet heeft samen met werknemers- en werkgeversorganisaties nieuwe afspraken gemaakt over pensioenen en AOW. Die moeten het pensioenstelsel transparanter en persoonlijker maken. Onderdeel van het Pensioenakkoord is de Wet toekomst pensioenen. Deze wet gaat in per 1 juli 2023 en er geldt voor bestaande pensioenregelingen een overgangstermijn tot uiterlijk 1 januari 2028.

Wil je weten wat de Wet toekomst pensioenen betekent voor de pensioenregeling van jouw bedrijf? Wij vertellen je wat er aangepast moet worden en hoe je dit optimaal kunt doen. Daarnaast helpen we bij de verplichte communicatie van de aanpassingen richting jouw medewerkers. Lees alles over deze nieuwe wet op onze speciale websitepagina.

foto Gert

Pensioenregeling

Wil je pensioen regelen voor je medewerkers? Of heb je al een pensioenregeling en wil je weten of het beter of goedkoper kan? Wij helpen je graag.
Contact

Onze aanpak in 3 stappen

Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of op afstand nemen we je situatie en wensen door

Een heldere analyse

We rekenen de verschillende opties voor je door en nemen deze samen met jou door

Wij regelen het papierwerk

Nadat je je beslissing hebt genomen regelen wij het papierwerk. Wel zo makkelijk en je weet waar je aan toe bent

Noor
Prettig gesprek gehad en kundig advies afgestemd op onze situatie. Wij raden de adviseur zeker aan!
Sergio
Zeer professioneel, deskundig en inlevend. Daarnaast fijne persoon in de omgang.
Gerard
Zinvol voor mij om te sparren met een expert, door zijn aanpak ook betaalbaar. Dank!