Financieel inzicht en overzicht voor jouw werknemers

Wij bieden jouw werknemers een financiële APK. Dit is een gesprek met een van onze financieel adviseurs met als doel financieel inzicht en overzicht. In dit gesprek leggen we jullie pensioenregeling uit. Maar ook andere financiën, zoals spaargeld en beleggingen komen aan de orde. Met de financiële APK maken wij voor jouw werknemers inzichtelijk of hun financiële toekomst goed geregeld is of dat men wat moet doen. We kijken hierbij ook naar de risico’s van overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Waarom een financiële APK?

Door de stijgende kosten van levensonderhoud en toenemende onzekerheid hebben steeds meer mensen last van financiële stress. En stress kan leiden tot ziekte en uitval. En dat kan je bedrijf veel geld kosten. Met onze financiële APK creëren we (financiële) rust bij jouw werknemers en verlagen we stress. Daarnaast draagt het bij aan de waardering van medewerkers voor je bedrijf. Het is hiermee een goedkope manier om medewerkers aan je te binden en ze optimaal inzetbaar te houden.

Financieel inzicht voor nieuwe medewerker

De financiële APK is niet alleen voor bestaande medewerkers maar ook voor nieuwe. Met nieuwe medewerkers bespreken we de pensioenregeling van je bedrijf, het pensioen bij vorige werkgevers, of het interessant is om waardeoverdracht te doen en wat er gebeurt bij onverhoopte arbeidsongeschiktheid of overlijden. Ook bespreken we met ze welke keuzes ze kunnen maken in de pensioenregeling. Denk bij voorbeeld aan het risicoprofiel in de beleggingen, extra bijsparen of aanvullende verzekeringen (ANW-hiaat).

Op locatie of op afstand

Financieel inzichtgesprekken kunnen zowel op locatie of op afstand worden gedaan. We horen graag waar je voorkeur naar uitgaat. We hebben de beschikking over alle mogelijke tools voor virtuele afspraken, zoals Google Meet, Teams of Zoom.

Wat kost een financiële APK?

Ons standaard tarief voor een financieel gesprek op afstand is € 150,- exclusief BTW per medewerker. Heb je meer dan 10 medewerkers of wil je graag dat we de gesprekken op locatie voeren dan maken we graag een voorstel op maat.

foto Gert

Financiële APK

Wil je meer informatie over de financiële APK? Of een offerte voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact
Noor
Prettig gesprek gehad en kundig advies afgestemd op onze situatie. Wij raden de adviseur zeker aan!
Sergio
Zeer professioneel, deskundig en inlevend. Daarnaast fijne persoon in de omgang.
Gerard
Zinvol voor mij om te sparren met een expert, door zijn aanpak ook betaalbaar. Dank!